بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

جریمه یک میلیاردی قاچاقچی تاناکورا در بوکان 

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی گفت: قاچاقچی البسه مستعمل مشهور به تاناکورا در بوکان به پرداخت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین نجف زاده روز شنبه اظهار کرد پرونده قاچاق ۴۰۰ کیلوگرم انواع البسه مستعمل به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در شعبه اول ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بوکان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک قانونی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط پوشاک کشف شده متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی کالا محکوم کرد.

نجف زاده گفت: ماموران انتظامی شهرستان بوکان کالا‌های کشف شده را در بازرسی از یک دستگاه وانت بار کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

نام تاناککورا بر روی البسه مستعمل از سریال تلویزیونی قدیمی «سال‌های دور از خانه» (اوشین) به یادگار دارد، همان مراکز عرضه لباس‌های دست دوم خارجی هستند که قدمت آن به حدود ۳۰ سال پیش برمی‌گردد.

در یکی از ماجرا‌های این مجموعه نقش اول فیلم با کمک خانواده‌اش مغازه‌ای که اجناس را به قیمت ارزان می‌فروخت دایر کرد و نام آن را «تاناکورا» گذاشت.

بوکان در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار